Închide

Două tinere au furat bunuri de 1.100 de lei după ce au încărcat coșul de cumpărături și au ieșit fără să plătească, într-un magazin din Cluj-Napoca, în urmă cu câteva zile

Actualitate by Actual de Cluj - sept. 22, 2023 1 371

Două tinere au furat bunuri de nu mai puțin de 1.100 de lei după ce au încărcat coșul de cumpărături și au ieșit fără să plătească, într-un magazin din Cluj-Napoca, în urmă cu câteva zile.

Incidentul a fost observat de un polițist aflat în timpul liber, ieșit și el la cumpărături, care a întrebat în glumă casiera dacă mai nou se pot cumpăra și coșurile, la care casiera a răspuns că fetele nu achitaseră produsele.

E un polițist de la secția 4, care aflând că bunurile nu au fost achitate a pornit în urmărirea acestora care deja se îndepărtaseră, însă a reușit să le oprească. Imediat după ce și-a declinat calitatea, tinerele au încercat să se sutragă, însă a reținut-o pe una dintre ele pâna la sosirea colegilor. Lanțul de magazine a trimis o scrisoare de apreciere Inspectoratului Județean de Poliție, ocazie cu care aflăm de tentativa de furt, în condițiile în care în alte cazuri autori de furturi de acest gen cu prejudicii mult mai mici, de 100 sau 200 de lei, au fost condamnați la închisoare pentru furt, actualdecluj.ro relatând despre astfel de cazuri, de exemplu aici sau aici. ”Zilele trecute, reprezentanții unei societăți comerciale ne informau despre inițiativa și profesionalismul cu care colegul nostru, agentul principal de poliție Mocan Cosmin a intervenit într-o situație în care două tinere au încercat sã sustragã mai multe produse din magazin. Se afla și el la cumpărături, chiar înainte de a-și lua fetița acasă, de la părinții lui care o îngrijiseră peste zi. În timp ce aștepta la casa de marcat a observat cum două tinere părăsesc magazinul având coșul de cumpărături asupra lor. Într-o manieră destinsă a întrebat-o pe casieră despre posibilitatea cumpărării inclusiv a coșului, în ideea în care acelea au părăsit magazinul cu el, însă doamna de la casa de marcat a afirmat că cele două nu achitaseră produsele. Cosmin a plecat rapid în urmărirea acestora care deja se îndepărtaseră, însă a reușit să le oprească. Imediat după ce și-a declinat calitatea, tinerele au încercat să se sutragă, însă a reținut-o pe una dintre ele pâna la sosirea colegilor”, a relatat IPJ Cluj.

În acest caz a fost deschis dosar penal pentru furt, iar bunurile sustrase, în valoare de 1.140 de lei, au fost recuperate și restituite.

Un comentariu

  1. Fix acum 1 sapt a fost un eveniment similar la dm din Mărăștiu rău famat, de peste drum de kaufland antic, mă deplasam cu 48 deci nu am prins multe, dar angajatele se chinuiau sa rețină vreo 2 sau 3 individe care clar ciordiseră ceva. Ele trageau ca proastele satului, comunelor si continentelor lumitrofe, dm-istele le.tineau le loc, impunându-se mai ceva ca Gestapo in fața evreilor. Zdravene angajatele, nu te pui cu ele 🙂

Scrie un comentariu

Articole similare