Închide

Doi tehnicieni de imagistică aflați la fotbal au salvat viața unui tânăr de 23 de ani prăbușit în stop cardio-respirator, în urmă cu câteva zile la Cluj

Sănătate by Actual de Cluj - apr. 17, 2024 0 330

Doi tehnicieni de imagistică aflați la fotbal au salvat viața unui tânăr de 23 de ani prăbușit în stop cardio-respirator, în urmă cu câteva zile la Cluj.

Cazul a fost făcut public de Spitalul Militar din Cluj-Napoca, ce a arătat azi că în seara de 11 aprilie tehnicienii în serviciul de imagistică medicală Bogdan Chiorean și Cosmin Căpușan, aflați în timpul liber la fotbal într-o bază sportivă din Cluj-Napoca au fost solicitați de un grup de tineri aflați pe terenul învecinat, în vederea acordării primului ajutor, unui tânăr de 23 ani prăbușit pe teren, aflat în stop cardio-respirator. Au ajuns la tânărul care nu prezenta semne vitale și au preluat manevrele de resuscitare de la colegii acestuia, până la sosirea echipajului de ambulață. În momentul de față, arată spitalul, tânărul este în afara oricărui pericol, intervenția celor doi fiind de importanță vitală. Cei doi sunt angajații spitalului de aproximativ 20 de ani.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare