Închide

Doi lucrători la rețeaua de canalizare din Viștea salvați de pompierii clujeni. S-a intervenit și cu un elicopter SMURD

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - sept. 25, 2021 0 168


Pompierii clujeni au intervenit pentru a salva doi bărbați căzuți într-un șanț din localitatea Viștea, după surparea unui mal de pământ.

 

Două autospeciale cu modul de descarcerare și echipamente pentru salvări din medii ostile vieții, două echipaje SMURD și un elicopter SMURD au intervenit în această dimineață în urma unui apel care anunța faptul că două persoane au fost surprinse de un mal de pământ în localitatea Viștea.

“Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 8.20, iar la fața locului s-a constatat că, doi bărbați căzuseră împreună cu malul de pământ surpat în șanțul realizat pentru lucrări la rețeaua de canalizare, ce avea o adâncime de cca 2m. Aceștia erau în stare de conștiență și cooperanți, fiind ieșiți din șanț înainte de sosirea salvatorilor nefiind acoperiți de malul de pământ după surparea acestuia”, a arătat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Cluj.

Cei doi bărbați au fost transportați cu elicopterul și cu ambulanța SMURD la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu