Închide

Liberalii își aleg președintele la congresul partidului care are loc la Romexpo, în București

ActualitateAdministrațiePoliticaTop News by Actual de Cluj - sept. 25, 2021 0 83

După patru luni de campanie și atacuri, cei doi candidați la șefia PNL își tranșează astăzi conflictul. Pentru funcția de președinte candidează premierul Florin Câțu dar și Ludovic Orban, președintele Camerei Deputaților și actualul președinte al PNL.

Congresul partidului are loc la Romexpo, în București, în acest final de săptămână. Deja aici s-au adunat de dimineață mai mulți protestatari care contestă manifestarea, având în vedere și pandemia dar și pentru a critica faptul că PNL nu a înfăptuit reformele din justiție promise ca urmare a programului de guvernare.

la ora 11.00, președintele Klaus Iohannis a ajuns la Congresul PNL.

La ora 10.30, Premierul Florin Cîţu, candidat la şefia PNL, a spus că, după congres, Partidul Naţional Liberal va ieşi mai puternic şi se va pregăti în fiecare zi pentru a câştiga alegerile din 2024.

Astăzi vom culege roadele acestei campanii, care a fost una dificilă, e adevărat, dar una foarte bună pentru PNL, pentru că după ziua de azi, aşa cum am spus în fiecare colţ din ţară unde am fost, PNL să fie mai unit, mai puternic. Şi se va pregăti în fiecare zi pentru a câştiga alegerile din 2024. (…) PNL, veţi vedea după ziua de astăzi, o să fie mai unit ca niciodată, iar ceea ce noi am promis am făcut şi veţi vedea că românii, ca de fiecare dată, unde am avut administraţie liberală, vor vota din nou PNL în 2024”, a susţinut Florin Cîţu, înainte de Congresul PNL, citat de Pro TV.

Întrebat cum vede faptul că în zona Romexpo sunt şi protestatari, care contestă evenimentul, el a răspuns: “Proteste avem şi noi, în Opoziţie şi AUR şi PSD şi USR sunt în opoziţie, asta face opoziţia”

sursa foto: Inquam Photos/George Călin

Nici un comentariu

Scrie un comentariu