Închide

Doi angajați ai filarmonicii Transilvania din Cluj s-au infectat cu coronavirus, concertul de deschidere a stagiunii a fost anulat

Sănătate by Actual de Cluj - sept. 16, 2020 0 502

Doi angajați ai filarmonicii Transilvania din Cluj s-au infectat cu coronavirus iar concertul de deschidere a stagiunii a fost anulat. Sala de concerte a fost închisă și nu se știe când va fi redeschisă.

Concertul de deschidere a stagiunii următoare a filarmonicii a fost programat pentru 18 septembrie, peste două zile, dar a fost anulat după ce doi angajați au fost confirmați cu infecție cu coronavirus.  E vorba de doi dintre angajații din administrația instituției de cultură, care au fost internați la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca.  ”Sala de concerte se închide iar, pe perioadă nedeterminată, până când vom considera că reunirea publicului în sala de concerte devine mai sigură”, anunță instituția.

Aceasta va fi a 65-a stagiune pentru filarmonica Transilvania de la înființare. Vineri aceasta ar fi trebuit deschisă oficial cu un concert de deschidere. Sala de concerte are o capacitate de aproape o mie de persoane dar oricum, chiar dacă acest concert ar fi avut loc, doar un sfert din capacitate ar fi fost permisă – 227 de locuri, în condițiile în care doar abonații filarmonicii sunt peste două sute.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu