Închide

Directorul festivalului de carte Transilvania agresat de un taximetrist și-a retras plângerea

ActualitateTop News by Mihai Prodan - sept. 03, 2019 0 437

Directorul festivalului de carte Transilvania, Gabriel Bota, care a iscat un scandal național după ce a relatat că a fost îmbrâncit de un taximetrist și a deschis dosar penal pentru lovire, și-a retras plângerea.

Bota a explicat pentru actualdecluj.ro: ”dosarul a ajuns la procuror. Taximetristul a solicitat să ne vedem, m-a contactat avocata,
el și-a cerut scuze, n-am avut absolut nicio pretenție de niciun fel din partea lui decât să-și ceară scuze public și să mă asigur cumva de buna lui credință viitoare, și am decis să opresc dosarul pentru că nu am vrut să-l împing pe o pantă infracțională pentru că nu mai avea alte condamnări, am mers pe puterea iertării. Și-a recunoscut absolut tot, urma să-și ceară scuze și în mod public, să dea o declarație publică într-un ziar, oriunde. Așa că mi-am retras plângerea, am decis că-i mai bine. Am vrut să văd dacă-și cere scuze și am văzut asta, mi-a fost destul atât. Nu mai aveam chef să merg pe la poliție”.

Citește și:

Directorul Festivalului de Carte Transilvania, luat la bătaie de un taximetrist, a depus plângere la Poliție. Asociația taximetriștilor: „în momentul în care cobori din mașină, înjuri, împingi, îți asumi””

Directorul festivalului de carte Transilvania, luat la bătaie de un taximetrist, umilit la Urgențe: a stat 5 ore

 • author photo two

  Mihai Prodan

  Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Cursuri de specializare la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.

  Nici un comentariu

  Scrie un comentariu

  Articole similare