Închide

Directorul Festivalului de Carte Transilvania, luat la bătaie de un taximetrist, a depus plângere la Poliție. Asociația taximetriștilor: „în momentul în care cobori din mașină, înjuri, împingi, îți asumi””

Actualitate by Actual de Cluj - iul. 22, 2019 1 403

Directorul festivalului de carte Transilvania, luat la pumni în urmă cu câteva zile, de un taximetrist care parcase în fața curții sale, în fața soției și a copilului său, a depus azi plângere la Poliție.

„Am fost dimineață la IML (Institutul de Medicină Legală-n.red.) și am scos certificatul medico-legal, și am depus plângere, la secția 2”, a spus el pentru actualdecluj.ro.

Asociația taximetriștilor din Cluj – cunoscută pentru faptul că a deschis proces împotriva gigantului Uber – a anunțat că a făcut „propria anchetă” și că, deși nu încearcă să-și disculpe colegul, „discrepanța dintre cele două relatări este evidentă și nimeni, cu excepția organelor de cercetare, nu este în măsură să judece faptele”. Taximetriștii susțin însă că atunci când vine vorba de parcări „Clujul e un teatru de război” și că „în momentul în care cobori din mașină, înjuri, împingi, îți asumi”.

Taximetristul agresor riscă dosar penal și respectiv închisoare pentru lovire și alte violențe.

Amintim, după ce a fost agresat de taximetrist Bota a ajuns la Unitatea de Primire a Urgențelor, unde a fost consultat după nu mai puțin de cinci ore de așteptare, diagnosticul  pus a fost de contuzie pe partea stângă a feței și contuzie la coloana cervicală.

Gabriel Bota e directorul festivalului de carte Transilvania și scriitor.

Citește ce s-a întâmplat:

Directorul festivalului de carte Transilvania, luat la bătaie de un taximetrist, umilit la Urgențe: a stat 5 ore

Un comentariu

  1. A , da? De acord . și-a asumat…dar acum cocalarii de taximetriști care parchează jegul de taxi în poarta de acces să-și asume dosarul penal.La mulți ani!

Scrie un comentariu

Articole similare