Închide

Deziderat la Primăria Florești: În 4 ani, fiecare drum să aibă trotuar

ActualitateAdministrație by Actual de Cluj - apr. 18, 2024 0 20

Primăria Florești a prioritizat în ultimii ani lucrările de amenajare a trotuarelor pe mai multe artere din comună pe care acestea lipseau. Pe fiecare dintre străzile reabilitatea au fost amenajate trotuare, bilanțul fiind de circa 12,9 kilometri de trotuare amenajate până în prezent.
„Până în prezent, am asfaltat 12910 metri de trotuare, transformând semnificativ infrastructura pietonală a comunității noastre. Desigur, avem nevoie de mulți alți kilometri de trotuare. Vom continua să implementăm proiecte pentru înființarea sau reabilitarea trotuarelor pe toate străzile din Florești. Pentru a atinge acest obiectiv, vom recurge atât la exproprieri cât și la transformarea în sensuri unice a acelor drumuri unde doar așa vom reuși să avem spațiu suficient pentru a realiza trotuare. Scopul nostru este ca în următorii 4 ani fiecare drum să aibă trotuar, pentru a face din Florești o comunitate tot mai accesibilă și sigură pentru fiecare locuitor”, a anunțat primarul Bogdan Pivariu.
Potrivit datelor centralizate la nivelul Primăriei Florești, până în prezent, s-au înființat trotuare pe pe străzile: Eroilor, Dumitru Mocanu, Șesul de Sus, V. Gârboului, Teilor, Florilor, Avram Iancu, Urușagului, Răzoare sau în Luna de Sus.  Administrația locală are, de asemenea, în derulare,  proiecte prin care vor fi amenajate trotuare și pe străzile Vălean Mărginean, Porii, Narciselor, Răzoare, Cătanelor.
vezi și:
Se fac trotuare în Florești și se toarnă asflat pe mai multe artere cu probleme

Primarul Bogdan Pivariu: S-a dat în folosință noua stradă Dumitru Mocanu din Florești

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare