Închide

Detalii în cazul minorei de 13 ani dispărute de ieri din Cluj: ar fi fost abordată de un bărbat de 27 ani, rudă cu ea. ”I-a cerut să îl însoțească, ambii plecând într-o direcție necunoscută”

Actualitate by Actual de Cluj - oct. 21, 2019 0 164

Noi detalii în cazul copilei de 13 ani dispărută de acasă de ieri, se pare că aceasta a fost abordată de un bărbat de 27 de ani rudă cu aceasta, după care cei doi au plecat înspre o destinație necunoscută.
”La data de 20 octombrie a.c., în jurul orei 17.50, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Gherla au fost sesizaţi prin Sistemul Naţional Unic de Apeluri de Urgenţă 112 despre faptul că minora Puica Daria Maria, în vârstă de 13 ani, din satul Băbuţiu, comuna Vultureni, judeţul Cluj, a plecat de acasă și nu a mai revenit”, explică reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Cluj. ”Imediat după apel, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului  și au demarat cercetările, iar în urma verificărilor efectuate a rezultat că minora a fost abordată de un bărbat de 27 de ani, rudă cu aceasta, care i-a cerut să îl însoţească, ambii plecând într-o direcţie necunoscută. Imediat, au fost mobilizaţi poliţişti din cadrul mai multor structuri ale Inspectoratului de Poliție Județean Cluj şi jandarmi ai Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Cluj şi Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca, sprijiniţi de un câine de urmă, care au demarat acțiuni de căutare în zonă”.
Polițiștii completează pentru actualdecluj.ro că bărbatul de 27 de ani este unchiul fetei dispărute. Locuiește în aceeași comună cu ea și e zilier.
Bărbatul are 170 centimetri, ten măsliniu, constituţie slabă, aproximativ 70 – 75 kg. ”La momentul plecării cu minora, acesta ar fi purtat îmbrăcăminte sport, posibil trening de culoare verde”, mai adaugă polițiștii, care au deschis dosar penal pentru infracțiunea de libertate în mod ilegal.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu