Închide

A fost găsită minora de 13 ani care a dispărut de acasă. ”Ar fi lipsit de acasă pe fondul unei relații tensionate în familie”

ActualitateTop News by Actual de Cluj - oct. 22, 2019 0 1188

Minora care a dispărut de acasă, din Cluj, iar polițiștii au demarat o alertă națională în încercarea de a o găsi, a fost aflată ieri la distanță bună de casă, în afara unei localități, însoțită de unchiul său.
Daria Puică, minora de 13 ani căutată ieri de sute de polițiști și jandarmi, a fost găsită noaptea trecută, în jurul orei 1.
Aceasta era însoțită de bărbatul în preajma căruia a fost văzută ultima dată.
Sute de polițiști, jandarmi și voluntari au acționat în această perioadă pentru găsirea minorei de 13 ani a cărei dispariție a fost semnalată în 20 octombrie. ”În urma investigațiilor și a căutărilor de amploare, în noaptea de 21/22 octombrie minora a fost găsită în extravilanul localității Cristurel, comuna Așchileu. Aceasta era însoțită de bărbatul în preajma căruia a fost văzută ultima dată. Minora nu prezenta urme vizibile de violență, iar conform primelor investigații aceasta ar fi lipsit de acasă pe fondul unei relații tensionate în familie”, au explicat polițiștii care au găsit-o.
În cauză a fost informată Direcția Generală de Asistență și Protecție a Copilului, iar minora a fost internată la un centru de primire a copilului în regim de urgență. Unchiul acesteia a fost audiat cu privire la cele întâmplate. 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu