Închide

Dăncilă le-a promis primarilor că vine la Cluj să rezolve problema

ActualitatePoliticaTop News by Cosmina Fernoaga - oct. 02, 2019 1 847

Outsider-ul, patron de presă, care a fost numit președinte interimar al PSD Cluj ar fi primit interdicție de la Viorica Dăncilă să mai scrie în publicația sa despre primarii social-democrați, sau să-i mai preseze în vreun fel, spun sursele Actual de Cluj. Reamintim că în această dimineață, o delegație formată din peste 10 primari social-democrați clujeni s-a întâlnit cu Viorica Dăncilă. Primarii i-au cerut socoteală Vioricăi Dăncilă legat de numirea intempestivă făcută la șefia organizației lor. „După atâta dedicare și muncă depusă în PSD, să vină acest personaj de nicăieri să ia partidul și să ne terfelească  pe noi în toate felurile, este ceva ce nu putem accepta, peste care nu putem trece. Toți cei care am fost prezenți la întâlnire cu domana Dăncilă ne-am exprimat dezacordul și am cerut să fie organizate alegeri”, a spus unul dintre membrii delegației social-democraților clujeni. Viorica Dăncilă nu le-a spus primarilor cum anume va rezolva problema, nici nu le-a dat asigurări că va organiza alegeri pentru desemnarea prin vot a unui președinte la nivelul organizației PSD Cluj, însă le-a declarat toată stima și respectul. Dăncilă le-a mai spus primarilor că i-a cerut în mod expres patronului de presă să nu mai publice niciun material defăimător la adresa lor. De asemenea, le-a mai promis că vine la Cluj, luni sau marți, pentru a rezolva conflictul, și le-a cerut să stea liniștiți, să rămână și să lucreze pentru interesele PSD.

Potrivit informațiilor Actual de Cluj, primarii au plecat extrem de nemulțumiți de la întâlnirea cu Dăncilă, dat fiind că nu au primit nicio garanție privind organizarea de alegeri în PSD Cluj.

Scrie un comentariu

author photo two

Cosmina Fernoaga

Este redactorul-șef al site-ului actualdecluj.ro, din aprilie 2014. A fost reporter pentru cotidianul Ziua de Cluj din martie 2005 până în aprilie 2014 şi redactor la Realitatea FM Cluj din martie 2012, timp de un an. Lucrează în presă din iulie 2003, când a debutat la cotidianul "Bună ziua, Ardeal". A absolvit Facultatea de Teatru şi Televiziune a UBB Cluj în 2004 şi Facultatea de Drept a Universităţii „Dimitrie Cantemir” în 2012.