Închide

Dan Canta îl critică pe Boc pentru că n-a amplasat panouri electorale în cartiere: „Meschinăria acestei transparențe zgârcite cu competitorii politici este incalificabilă” (P)

ActualitatePoliticaTop News by Actual de Cluj - aug. 28, 2020 0 276

Candidat la Consiliul Local pe listele Pro-România Cluj, Dan Canta arată că Primăria a decis amplasarea unui număr foarte mic de panouri electorale, în scopul de a-i dezavantaja pe competitorii lui Emil Boc.

„Modul în care primarul în exercițiu, Emil Boc, înțelege să respecte obligația prin care trebuie să ofere condiții de prezentare a candidaților la alegerile locale, prin instalarea unor panouri destinate informării publice, este lipsit de corectitudine la adresa competitorilor săi și disprețuitor la adresa cetățenilor Clujului”, a transmis Canta.

Prin Dispoziția nr. 3023/17.08.2020, primarul liberal a decis 15 amplasamente pentru panourile electorale destinate publicității partidelor, omițând tocmai cartiere și zone demografice aglomerate, „în disprețul total al unei competiții corecte și a servirii autentice a interesului public”, arată reprezentantul Pro România.

„Meschinăria acestei transparențe zgârcite cu competitorii politici este incalificabilă. Vom depune toate eforturile de a prezenta programul și candidații Pro România pentru Cluj-Napoca, convinși că electoratul merită oferte alternative, condiție obligatorie a unei democrații adevărate”, a mai adăuagat Dan Canta.

Acest text are caracter de ADVERTORIAL, în campania alegerilor locale.

Articol realizat de Redactia Actual de Cluj, la comanda Pro România, cod mandatar financiar 21200010

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare