Închide

Crema de față – un produs indispensabil pentru îngrijirea zilnică a tenului (P)

ActualitateSocial by Actual de Cluj - oct. 01, 2020 0 128

Pielea feței are nevoie de o îngrijire specială, deoarece este expusă zilnic factorilor nocivi ai mediului. Astfel, pentru a o menține tânără, sănătoasă și cu un aspect radiant, în rutina de îngrijire zilnică a tenului trebuie să incluzi o cremă de față, care să îi asigure cea mai eficientă și blândă îngrijire.

Crema de față https://makeup.ro/categorys/37541/ este un produs indispensabil pentru îngrijirea zilnică a tenului și trebuie aleasă în funcție de tipul de piele. De asemenea, este important ca acest mijloc cosmetic să fie folosit atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte, astfel epiderma va primi îngrijirea corespunzătoare și va căpăta un aspect sănătos. 

Cremă pentru ten uscat

Pentru îngrijirea tenului uscat, trebuie să folosești o cremă hidratantă. Aceasta are proprietatea să hrănească pielea cu substanțe nutritive, să o hidrateze profund și să îi mențină un nivel optim de umiditate, prevenind deshidratarea și uscarea. Atât crema de zi, cât și cea de noapte trebuie numaidecât să aibă proprietăți hidrolipidice.

Cremă pentru ten normal

Tenul normal este caracterizat printr-o piele curată, fără puncte negre sau alte imperfecțiuni. Acest tip de ten, nu prezintă zone uscate și nici zone cu exces de sebum. Chiar și așa, trebuie să utilizezi o cremă de față, pentru a menține epiderma cu un aspect radiant și proaspăt. Pentru zi, optează pentru o cremă cu protecție solară și ușor hidratantă, iar pentru seară optează pentru o cremă hrănitoare pe bază de vitamine.

Cremă pentru ten mixt

Tenul mixt necesită să îi acorzi o atenție specială, deoarece este necesar să fie menținut echilibrul din zona uscată cu cea grasă. Crema de zi și cea de noapte trebuie să aibă proprietăți nutritive și hidratante.

Cremă pentru ten gras

Tenul gras este caracterizat printr-o cantitate excesivă de sebum, iar la îngrijirea acestuia se recomandă folosirea unei creme cu proprietăți antiseboreice, cu o textură ușoară și matifiantă, iar crema de zi ar trebui să conțină și factor de protecție solară. Odată cu folosirea unei astfel de creme, se va normaliza activitatea glandelor sebacee, iar apariția coșurilor și acneei va fi prevenită.

Cremă pentru ten sensibil

Pentru îngrijirea pielii sensibile, atât crema de zi, cât și cea de seară, trebuie să aibă proprietăți nutritive și ușor hidratante. De asemenea, este necesar să aibă un pH neutru. Pentru zi este recomandată o cremă dermatocosmetică cu protecție solară. 

Fața este cea care dictează frumusețea, astfel este foarte important de a oferi pielii cea mai corectă îngrijire cu o cremă potrivită, care va reuși să îi mențină un aspect radiant, sănătos și frumos, conferind tenului catifelare și o senzație plăcută la atingere. Folosit regulat, acest produs de îngrijire va preveni îmbătrânirea, deshidratarea și pigmentarea intensivă a pielii și îi va păstra elasticitatea și fermitatea pentru un timp îndelungat.

 

Acest text are caracter de ADVERTORIAL

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare