Închide

Grav accident pe cel mai periculos drum din Cluj, o mașină s-a lovit de un TIR, un mort, circulația întreruptă pe ambele sensuri

Actualitate by Mihai Prodan - oct. 01, 2020 0 589

Grav accident rutier pe cel mai periculos drum din Cluj, DN1E60, în apropiere de localitatea Bucea.

Accidentul s-a petrecut în urmă cu o oră. ”Conform primelor informații, conducătorul unui autoturism care se deplasa pe DN1 E60, nu ar fi adaptat viteza de deplasare, intrând în coliziune cu un autotren care circula pe sensul opus”, au arătat polițiștii sosiți la fața locului. Un pasager din autoturism, un bărbat, a decedat în urma impactului. Circulația a fost întreruptă în ambele sensuri.

Să menționăm, DN1 E60 e cel mai periculos drum din Cluj, cu cele mai multe accidente mortale și grave înregistrate.

Conducătorul autoturismului este un bărbat de 33 de ani, din municipiul Odorheiu-Secuiesc, județul Harghita. Persoana care a decedat, pasager dreapta-față în autoturism, un bărbat în vârstă de 69 de ani, din aceeași localitate. Conducătorul autoturismului nu a putut fi testat cu aparatul etilotest la fața locului.

Conducătorul autotrenului, un bărbat în vârstă de 29 de ani, din municipiul Târnăveni, județul Mureș, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,29 mg/l alcool pur în aerul expirat.

UPDATE ora 13.05 Circulația a fost reluată.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Specializări la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.