Închide

Craiova insistă. Doi fotbaliști de la “U” Cluj, pe lista oltenilor: “Pot face față la noi”

Sport by Catalin Suciu - nov. 24, 2015 0 379

CSU Craiova a pus ochii pe Octavian Ursu și Andreas Calcan, doi dintre cei mai în formă fotbaliști de la Universitatea Cluj.

În prezent, oltenii au interdicție din partea FRF de a face transferuri din cauza unor datorii, dar cazul a ajuns la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausane. Dacă sancțiunea va fi ridicată, susțin oficialii clubului, Ursu și Calcan ar putea părăsi Universitatea cluj.
“Sunt doi jucători de valoare, îi știm, îi cunoaștem și ei pot ajunge la noi. Momentam noi avem interdicție la transferuri, însă ne judecăm la TAS. Odată ridicată această sancțiune, vom putea vorbi de transferuri. Într-un viitor apropiat, Calcan și Ursu ar putea ajunge la Craiova”, a spus pentru actualdecluj.ro Felix Grigore, managerul general al oltenilor.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare