Închide

Remiză pentru „U” Cluj cu Unirea Târlungeni

Sport by Catalin Suciu - nov. 25, 2015 0 382

U Cluj a remizat cu Unirea Târglungeni pe teren propriu, scor 0-0, în etapa a XVI-a a ligii secunde.

Învinși la Arad în runda trecută, „studenții” sperau să recupereze punctele acasă, cu Unirea Târglungeni. Dar fără Octavian Ursu- suspendat – și Andreas Calcan – în afara lotului- U Cluj a suferit în special la creativitate. Chiar și așa clujenii puteau deschide scorul prin Răzvan Greu, lansat perfect de Schieb, însă mijlocașul a tras slab după ce-a driblat și portarul, iar fundașul Vlăsceanu a respins de pe linia porții (38).

Universitatea  a dominat, dar nu și-a creat alte ocazii importante. Cocină, în repriza secundă, a fost blocat după o incursiune în careu, iar Greu n-a ajuns la o pasă expediată de Cosmin Popescu în fața porții (87). Greu a fost eliminat în prelungiri pentru o presupusă simulare, fază contestată vehement de gazde. Teja a cerut penalty, însă centralul a fluierat finalul meciului.

U Cluj: Niczuly – Butean, Crișan, Cordoș, Hâmpea – Cândea (Janos, 73), Boboc –  Greu, Kovacs, Schieb (Dulca, 59) – Cocină (Popescu C. , 82)

Antrenor: Mihai Teja

  • author photo two

    Catalin Suciu

    Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu