Închide

Teja a răbufnit după 0-0 cu Târglungeni: “Am avut două penalty-uri neacordate. Mi se pare incredibil să aibă ei un asemenea arbitraj la noi acasă”

Sport by Catalin Suciu - nov. 25, 2015 0 257

U Cluj a făcut 0-0 cu Unirea Târlungeni , terminând partida în inferioritate numerică după ce Răzvan Greu a fost eliminat pentru o presupusă simulare.

“Am avut două lovituri de la unsprezece metri și-am luat două galbene, o eliminare pentru ele. Este incredibil. Nu vreau să comentez arbitrajul, dar mi se pare incredibil ca Unirea Târlungeni să aibă un arbitraj ca acesta la noi acasă. Nu știu ce interes ar avea arbitrii să tragă cu ei, nu văd de ce, nu înțeleg. Ne-am dorit foarte mult să câștigăm , am dominat, dar ne-a lipsit prospețimea , claritatea, ultima pasă”
, a spus Mihai Teja la finalul partidei.
Centralul acuzat de clujeni că a influențat decisive rezultatul este Sergiu Popa, din Aiud.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.
  • Articole similare