Închide

Coronavirusul face trei victime într-o singură zi la Cluj, prima zi de la debutul pandemiei cu trei decese

Sănătate by Actual de Cluj - sept. 07, 2020 0 494

Un număr de trei persoane au murit infectate cu noul coronavirus în ultimele 24 de ore la Cluj, conform datelor Comitetului Județean pentru Situații de Urgență. E prima zi de la debutul pandemiei, în luna martie, când numărul deceselor înregistrate zilnic ajunge la această cifră, în Cluj.

Coronavirusul a făcut până acum 66 de victime la Cluj de la debutul pandemiei, dintre care 45 de clujeni. Numărul celor infectați și tratați a depășit o mie de cazuri. În acest moment în spitalele dedicate luptei cu coronavirusul – spitalul clinic de boli infecțioase (foto) și cel de pneumoftiziologie – sunt internați 266 de pacienți, dintre care 26 se află la Terapie Intensivă, în stare critică. Doar în ultimele 24 de ore au fost confirmate 16 cazuri noi de infecție.

Revenim cu informații

UPDATE Raportarea se referă la decesele menționate deja de actualdecluj.ro. Citește și:

Coronavirusul face două victime în weekend la Cluj, pacienții au fost internați o lună înainte de deces

UPDATE 

Un alt deces a fost înregistrat la o pacientă de 63 de ani internată la spitalul clinic de boli infecțioase după ce a contractat forma severă a infecției cu coronavirus și a fost ventilată mecanic. Aceasta a decedat în această dimineață la ora 8.30. Femeia avea și comorbidități – o afecțiune hematologică, diabet zaharat și obezitate.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu