Închide

Închide coronavirusul școli în Cluj? 2 localități din județ sub scenariu roșu. Decizia se ia joi

EducaţieSănătate by Actual de Cluj - sept. 07, 2020 0 805

Două localități din județul Cluj ar putea începe anul școlar cu clasele închise, din cauză că au depășit pragul de trei infecții la mia de locuitori, dar e posibil ca până la începerea școlii situația să se amelioreze, arată pentru actualdecluj.ro inspectorul școlar general Marinela Marc.

Localitățile Aghireșu și Cornești sunt singurele din județul Cluj care depășesc pragul de intrare în scenariul roșu de începere a școlii, în care cursurile au loc online. Totuși, o decizie în acest sens va fi luată doar joi de către Comitetul Județean pentru Situații de Urgență. ”Vom vedea care e decizia care se va lua în CJSU. Oricum Aghireșu va ieși din perioada de carantină și respectiv izolare în 16 septembrire”, a spus Marc.

Până joi 10 septembrie IȘJ va face propuneri privind modul în care vor avea loc cursurile în anul școlar următor, urmând ca la sfârșitul săptămânii să se ia decizia cu privire la deschiderea școlii, completează președintele CJSU, Mircea Abrudean.

Citește și:

8 localități din Cluj au depășit pragul de 1 caz de infecție cu coronavirus la mia de locuitori. Cum au loc cursurile în sălile de clasă și care sunt localitățile în care școala rămâne închisă

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare