Închide

Conferință de IT cu 500 de participanți la Cluj

EconomieITTop News by Actual de Cluj - sept. 15, 2015 0 347

Sute de reprezentanți ai industriei de tehnologia informației vin la Cluj peste două săptămâni, la o conferință de eCommerce ce prezintă cea mai populară platformă online din domeniu.

Industria eCommerce din România se întâlnește la Cluj și 2 și 3 octombrie, la Grand Hotel Italia, în Cluj Napoca, unde sunt aşteptaţi peste 500 de participanţi din industria IT. Astfel de conferințe, ce prezintă platforma online de eCommerce Magento, au loc în nu mai puțin de 30 de țări, între care Statele Unite ale Americii, Rusia, Brazilia, Germania, Italia, Spania, Elveţia şi Polonia.

Conferința e împărțită în două. Una pentru business, care o are în prim-lan pe Eliza Rogalski, co-fondator al Rogalski Damaskin Public Relations, una dintre cele mai importante agenții de PR din România, Bas Nawjin, head of EMEA pentru Magento Inc., Stefano Lena, vicepreședinte și Marketing Manager al ContactLab, Rodica Mihalache din partea Starcom România şi pe Bogdan Colceriu, consultant de marketing.

A doua secțiune e dedicată developerilor, și îi are ca protagonişti pe Ben Marks, Marius Străjeru şi Constantin Bejenaru, profesioniști recunoscuți internațional pentru experiența lor în industria IT.
Biletele costă 85 de euro.

  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu