Închide

O firmă de consultanță din Big Four îi învață pe clujeni modificările noului Cod Fiscal

Economie by Actual de Cluj - sept. 15, 2015 0 311

O companie de consultanță fiscală din Big Four organizează anul viitor seminarii în marile orașe din țară, inclusiv în Cluj-Napoca, pe tema noului cod fiscal și a noului cod de procedură fiscală.

E vorba de Deloitte România, care anunță că, pe fondul intrării în vigoare a noului Cod Fiscal din 1 ianuarie, vrea să organizeze o serie de evenimente interactive și seminare pe această temă în marile orașe ale țării, sub umbrela „Noul Cod Fiscal. Noul Cod de Procedură Fiscală. Pe locuri. Fiţi gata. Start!”. Antreprenorii și reprezentanții mediului de afaceri local au, astfel, oportunitatea de a beneficia, în mod direct, de expertiza specialiștilor Deloitte, pentru a înțelege exact impactul noilor reglementări fiscale asupra business-ului lor, explică reprezentanții companiei.

„Noul Cod aduce modificări importante în toate ariile fiscale, iar intrarea sa în vigoare, de la 1 ianuarie 2016, va reprezenta o provocare pentru mediul de afaceri. În acest context, companiile românești trebuie susținute în înțelegerea cât mai corectă a modului în care le este afectat business-ul, de aceea venim în sprijinul afacerilor locale chiar la ele acasă”, spune Dan Bădin, partener coordonator Deloitte România.

Seria de evenimente „Noul Cod Fiscal. Noul Cod de Procedură Fiscală. Pe locuri. Fiţi gata. Start!” va avea loc în principalele orașe din România, printre care Cluj-Napoca, Oradea, Timișoara, Sibiu, Brașov, Iași și Constanța. Subiectele discutate în cadrul seminarelor se referă la modificări privind impozitul pe profit, impozitul cu reținere la sursă, TVA, impozitul pe venit şi contribuțiile sociale, schimbări privind regimul microîntreprinderilor, impozitele și taxele locale sau accizele din 2016.

Primul seminar din serie are loc chiar la Cluj-Napoca, astăzi, până la ora 17, la hotelul City Plaza; următorul e programat mâine, la hotelul Ramada din Oradea – iar accesul la acestea costă 120 de euro.

  • Tags

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu