Închide

Companiile din IT fac recrutări: firme din Bucureşti, Sibiu, Londra sau Chişinău vin să caute angajaţi la un târg de locuri de muncă din Cluj

EconomieTop News by Actual de Cluj - oct. 25, 2017 0 749

Peste 40 de companii și organizații din domeniul IT participă joi și vineri, 26-27 octombrie, la un târg de locuri de muncă dedicat exclusiv domeniului tehnologiei. Mai bine de jumătate dintre companiile care caută oameni la Târgul de Cariere în IT sunt din Cluj-Napoca, dar restul vin din afară: din București, Sibiu sau Târgu-Mureș. Una dintre companii are sediu în Londra, o alta vine din Chişinău.

Printre companiile participante se numără BG Soft, Magneti Marelli, Siemens, Steelcase, 3Pillar Global, Amaris, Bertrandt, BlackRock, Catalysts, Halcyon, MindMaze, Porsche Engineering. De asemenea, vor avea oferte Altom, Bosch, Daisler Print House, FME, Gaus, Hanna Instruments, Inspiricon, Montran, msg systems Romania, National Instruments, OSF Global Services, PitechPlus, SAP, Smartsoft, SoftingRom, Take Off  Labs, Tecknoworks, The Kit, Wayfare. Unele companii din domeniul IT oferă programe de trainig, cum este și cazul msg systems Romania. Este vorba de 30 de poziții part-time, dedicate persoanelor cu un background din punct de vedere al cunoştinţelor software (în special Java). Peste jumătate dintre brandurile angajatoare la Târgul de Cariere în IT sunt din Cluj-Napoca, iar restul din orașe ca București, Sibiu sau Târgu-Mureș. Sunt prezente la eveniment și companii din alte țări. Spre exemplu, BlackRock, firmă ce are sediul în Londra (Marea Britanie), sau Gaus, cu sediul la Chișinău, arată organizatorii.

“Îi așteptăm pe toți pasionații de tehnologie, atât cei cu experiență cât și cei aflați la început de carieră. Printre pozițiile libere se numără PHP Developer, Java Developer, Software Developer, Android Developer, iOS Developer, Backend Developer, UI, Python sau .Net Developer”, a menţionat Ioana Oros, PR al Târgului de Cariere.

În cadrul târgului, vizitatorii se pot adresa specialiștilor în recrutare și psiholologilor de la Standul de Demisii. Candidații pot cere sfaturi despre procedurile legale pe care trebuie să le respecte în cazul unei demisii, precum și despre posibilități de luat în calcul pentru construirea următorilor pași în carieră.

Evenimentul se desfășoară la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în prima zi între orele 10.00- 19.00, iar în cea de-a doua zi între 10.00 – 16.00.

 

Citeşte şi:

Reportaj. În căutare de job la Cluj. Ce găseşti la un târg de locuri de muncă, unde au venit la recrutare zeci de companii

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu