Închide

Clujul e singurul județ din România cu peste o sută de cazuri noi de infecție cu coronavirus depistate în ultimele 24 de ore, are cea mai mare rată de infectare din țară și azi

SănătateTop News by Actual de Cluj - mai 03, 2022 0 191

Clujul e singurul județ din România cu peste o sută de cazuri noi de infecție cu coronavirus depistate în ultimele 24 de ore, arată datele Ministerului Sănătății.
Raportul ministerului, publicat în urmă cu puține momente, arată că la Cluj au fost identificate de ieri până azi un număr de 102 cazuri noi de infecție cu coronvirus, cele mai multe din România după București cu 212 cazuri noi. Aceasta în condițiile în care în toate celelalte județe numărul cazurilor noi în acest interval se numără cu zecile iar rata de infectare din Cluj este la rândul său cea mai mare din țară, peste București, și una dintre puținele din România care încă depășește pragul de un caz de infecție activ la mia de locuitori. Astfel, în Cluj rata de infectare e azi de 1,55 cazuri la mie, de trei ori mai mare decât media calculată la nivel național, care azi e de 0,44 cazuri la mie. Doar București cu 1,38 cazuri la mie mai depășește azi pragul de un caz la mia de locuitori. În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 1.116 cazuri noi de persoane infectate cu coronavirus, cu aproape șase sute mai mult față de ieri.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare