Închide

Pe Twitter, totul e plin de farmec în centrul Clujului. Lucrările nu țin, însă, decât câteva luni, arată clujenii

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - mai 03, 2022 0 318

Primarul Emil Boc a postat pe Twitter un video cu un bulevard nou din centrul Clujului, tocmai modernizat cu bani europeni, pentru a arăta preocuparea Primăriei pentru dimeniunea nepoluantă a orașului. Tot în centru, pistele de biciclete recent vopsite în verde de municipalitate în Piața Unirii arată deplorabil, spun clujenii.

 

Primarul a postat pe Twitter un video cu Bulevardul 21 Decembrie 1989 al cărui șantier de modernizare a fost încheiat la finalul lunii aprilie, după lucrări efectuate în cadrul unui proiect cu fonduri europene. Acestea urmează să fie recepționate. Pe perioada șantierului, care a durat peste un an de zile, clujenii au reclamat diferite probleme sau chiar calitatea îndoielnică a lucrărilor efectuate – de la pavajul pe trotuare, la marcajele rutiere, la amplasara stațiilor de transport în comun etc.

Tot în centrul Clujului, o pistă de biciclete recent marcată pe un trotuat pavat cu piată în culoarea verde, de câteva luni în Piața Unirii, arată deplorabil, spun clujenii. “Fascinant cum se execută lucrările publice dar și grija pentru calitatea acestora”, a semnalat Iakob Attila pe grupul Clujul Civic de pe Facebook.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare