Închide

Clujul e și azi județul din țară cu cele mai multe cazuri noi de infecție cu coronavirus depistate în 24 de ore, la mare distanță de toate celelalte

Sănătate by Actual de Cluj - mai 11, 2022 2 171

Clujul e și azi județul din țară cu cele mai multe cazuri noi de infecție cu coronavirus depistate în 24 de ore, la mare distanță de toate celelalte.
Datele Ministerului Sănătății, publicate în urmă cu puține momente, arată că în Cluj au fost depistate în ultimele 24 de ore un număr de 82 de cazuri noi de infecție cu coronavirus, cele mai multe din România după București cu 137. Incidența infecției cu coronavirus este la rândul său, în Cluj, cea mai mare din România și triplă față de media națională, 1,27 cazuri la mie față de media națională de 0,4. Doar Bucureștiul mai raportează azi o incidență mai mare de un caz la mie dar e de așteptat ca aceasta să coboare sub pragul menționat, căci în București incidența e azi de 1,1 cazuri la mie.
În total în Cluj au fost depistate în cei peste doi ani de pandemie aproape 162.400 de cazuri de infecție cu coronavirus, cele mai multe din România. În spitalele din Cluj se află azi 77 de pacienți infectați, dintre care 20 sunt la Terapie Intensivă.

2 comentarii

  1. Dacă scrieți „este și astăzi…”, se deduce automat că era și ieri și alaltăieri sau cândva. Ori, se știe Clujul era ieri pe locul 3 sau 4, dacă ne putem exprima astfel…

  2. Clujul cu conducatorii lui +SUPREMI+ continua sa minta cu nonsalanta !!!!!! Bravos fratilor pentru asta merita sa luati premiul+OSCAR+ pentru minciuni !

Scrie un comentariu

Articole similare