Închide

Numărul UAT-urilor care raportează zero cazuri de infecție cu coronavirus, în Cluj, a ajuns azi la 26, adică mai mult de o treime

Sănătate by Actual de Cluj - mai 12, 2022 0 50

Numărul unităților administrativ-teritoriale care raportează zero cazuri de infecție cu coronavirus, în Cluj, a ajuns azi la 26, adică mai mult de o treime.
Este vorba de comunele Așchileu, Bobâlna, Bonțida, Borșa, Buza, Câțcău, Ciucea, Dăbâca, Frata, Geaca, Mănăstireni, Mărgău, Mica, Mihai Viteazu, Negreni, Panticeu, Ploscoș, Râșca, Săcuieu, Sâncraiu, Sânmărtin, Sânpaul, Suatu, Tureni, Unguraș și Valea Ierii. În județ incidența a coborât azi la 1,27 cazuri la mie, după cum arată datele Direcției de Sănătate Publică. Deși în scădere, rata calculată la nivel național e cea mai ridicată din țară, iar aceasta de luni bune, triplu față de media națională. În județ sunt active azi sub o sută de cazuri de infecție cu coronavirus, dintre care marea majoritate – aproape 700 – sunt în Cluj-Napoca.

Amintim, în total în Cluj au fost depistate în cei peste doi ani de pandemie aproape 162.400 de cazuri de infecție cu coronavirus, cele mai multe din România.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare