Închide

Clujul e și azi județul din țară cu cea mai mare rată de infectare cu coronavirus și singurul din România, exceptând Capitala, cu peste o sută de cazuri noi în ultimele 24 de ore

SănătateTop News by Actual de Cluj - mai 04, 2022 0 148

Clujul e și azi județul din țară cu cea mai mare rată de infectare cu coronavirus și singurul din România, exceptând Capitala, cu peste o sută de cazuri noi în ultimele 24 de ore.
E vorba de o incidență de 1,53 cazuri la mia de locuitori azi în Cluj, de trei ori mai mare decât media națională, în condițiile în care doar în București incidența a rămas peste pragul de un caz la mia de locuitori, la 1,36. În Cluj au fost depistate în ultimele 24 de ore un număr de 112 cazuri noi de infecție cu coronavirus, iar numărul total al cazurilor depistate a depășit azi, astfel, pragul de 162.000, cele mai multe din țară exceptând Capitala. În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 831 cazuri noi de persoane infectate cu coronavirus în România, cu 285 mai puțin față de ziua anterioară.

Să mai menționăm că în Cluj sunt internate o sută de persoane infectate cu coronavirus, în spitale, iar 19 dintre acestea sunt la Terapie Intensivă. În Cluj sunt înregistrați cei mai mulți pacienți internați în spital din țară, după București.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare