Închide

Clujul are azi cele mai multe cazuri de infecție depistate în 24 de ore în România, după București

SănătateTop News by Actual de Cluj - nov. 20, 2021 0 362

Un nou record de infecții cu coronavirus la Cluj – e cel mai mic număr de infecții depistate în ultimele săptămâni, într-o zi lucrătoare.
De ieri până azi la Cluj au fost depistate 157 de cazuri noi de infecție, cel mai mic număr într-o zi lucrătoare din ultimele săptămâni, în condițiile în care au fost procesate aproximativ 1.800 de teste de depistare a infecției, media zilnică a ultimelor săptămâni.

Chiar și în scădere, numărul de infecții depistate în ultimele 42 de ore la Cluj e cel mai ridicat din țară, depășit doar de București.

Să mai spunem că azi numărul total al cazurilor de infecție depistate în Cluj de la debutul pandemiei până în prezent a depășit azi pragul de 86.000, la 86.145, cele mai multe într-un județ din țară, cifră depășită doar de Capitală.
Rata de infectare a scăzut în Cluj la 5,12 cazuri la mie, de la 5,48 ieri și 5,98 în urmă cu două zile dar, deși în scădere, aceasta rămâne printre cele mai ridicate din țară, depășită doar de cele din Arad și Bihor. Mai jos situația în fiecare județ, azi:

Nici un comentariu

Scrie un comentariu