Închide

Clujeanul care și-a omorât prietena strângând-o de gât, Bone Ferenc, rămâne în arest preventiv încă 30 de zile, a decis azi Tribunalul Cluj

Actualitate by Actual de Cluj - aug. 23, 2022 0 263

Clujeanul care și-a omorât prietena strângând-o de gât, Bone Ferenc, rămâne în arest preventiv încă 30 de zile, a decis azi Tribunalul Cluj.
Instanța a admis azi propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, care a cerut azi prelungirea măsurii arestării preventive a lui Bone Ferenc, cu încă 30 de zile începând din 25 august, dată la care expiră precedenta decizie de arest preventiv. Bone Ferenc se află în arest preventiv în cadrul IPJ Sălajj, din 28 mai. Cel arestat a șocat o țară întreagă după ce și-ar fi strangulat prietena de 30 de ani pentru că aceasta nu a vrut să se căsătorească cu el. Bărbatul a plimbat cadavrul cu mașina până în Oradea, unde s-a ascuns de autorități și a fost găsit după câteva zile într-un vagon dezafectat. Lui Bone Ferenc i-a fost prelungit de două ori arestul preventiv.

Procurorii din cadrul Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj au explicat că în perioada 21-22 mai, în timp ce se deplasa cu autovehiculul marca Dacia Logan pe mai multe trasee prin arealul unor comune din zona de munte a judeţului Cluj, inculpatul Bone Ferenc a exercitat agresiuni fizice asupra victimei care au condus la decesul acesteia. Moartea victimei a fost violentă.
După ce şi-ar fi ucis iubita, bărbatul s-a întors la Cluj-Napoca, iar ulterior a plecat spre Oradea. „A transportat cadavrul victimei în autovehiculul pe care îl conducea, iar în dimineaţa zilei de 22 mai 2022 a abandonat cadavrul întru-un areal dintre localităţile Corniţel şi Borod, judeţul Bihor, pe un drum lăturalnic în spatele unei staţii de carburanţi dezafectate”, au arătat procurorii.
Bone Ferenc are antecedente privind violența domestică și o condamnare cu suspendare la 1,3 ani de închisoare, după ce și-a agresat o altă fostă iubită.

Citește și:

Bone Ferenc a fost arestat pentru 30 de zile. El a recunoscut că și-a omorât iubita

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare