Închide

Bone Ferenc a fost arestat pentru 30 de zile. El a recunoscut că și-a omorât iubita

ActualitateAdministrație by Actual de Cluj - mai 28, 2022 0 137

Tribunalul Cluj a decis arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a lui Bone Ferenc în dosarul privind uciderea iubitei sale, Beata Molnar. Bărbatul de 43 de ani și-a recunoscut vina.

Procurorii din cadrul Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj au explicat că în perioada 21-22 mai 2022, în timp ce se deplasa cu autovehiculul marca Dacia Logan pe mai multe trasee prin arealul unor comune din zona de munte a judeţului Cluj, inculpatul Bone Ferenc a exercitat agresiuni fizice asupra victimei care au condus la decesul acesteia.
Moartea victimei a fost violentă.
După ce şi-ar fi ucis iubita, bărbatul s-a întors la Cluj-Napoca, iar ulterior a plecat spre Oradea. „A transportat cadavrul victimei în autovehiculul pe care îl conducea, iar în dimineaţa zilei de 22 mai 2022 a abandonat cadavrul întru-un areal dintre localităţile Corniţel şi Borod, judeţul Bihor, pe un drum lăturalnic în spatele unei staţii de carburanţi dezafectate”, arată procurorii clujeni.
Poliţiştii l-au găsit pe suspectul de crimă cu ajutorul unui orădean cu spirit civic, mulţumită faptului că anchetatorii au mediatizat din timp şi în mod transparent semnalmentele individului şi date despre autoturismul acestuia.
Surse din cadrul anchetei au informat că Bone Ferenc şi-a recunoscut fapta. El ar fi spus că i-ar fi cerut iubitei sale să rămână cu el pentru totdeauna, în zona cascadei Vălul Miresei, din satul Răchiţele. Întrucât tânăra l-a refuzat, s-a înfuriat şi a strangulat-o. Nu a vrut să o ucidă, a spus el, şi şi-a dat seama că iubita lui a murit abia după ce aceasta s-a răcit complet. „Am iubit-o enorm de mult. Nu înţeleg cum am reuşit să comit această crimă. Era o fată extraordinară. Am comis crima din gelozie. Avea o viaţă socială tare activă, iar eu nu. De asta am făcut ceea ce am făcut. Ne-am certat şi am comis această faptă”, ar fi declarat bărbatul.
Fostul profesor al Universității Sapientia şi-ar fi transportat iubita decedată cu maşina, în scaunul din dreapta al maşinii sale. Acesta ar fi declarat că, după ce a omorât-o, ar fi îmbrăţişat-o şi sărutat-o.
Bone Ferenc are antecedente privind violența domestică și o condamnare cu suspendare la 1,3 ani de închisoare, după ce și-a agresat altă fostă iubită.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu