Închide

Clujean arestat preventiv după ce ar fi violat o femeie în camera de hotel în care aceasta era cazată

Actualitate by Actual de Cluj - aug. 18, 2021 0 838

Un bărbat din Cluj a fost arestat preventiv după ce ar fi violat o femeie în camera de hotel în care aceasta era cazată.

E vorba de un bărbat de 25 de ani identificat și reținut ieri pentru 24 de ore de către polițiștii de la Investigații Criminale. Acesta are dosar penal pentru viol și violare de domiciliu după ce acesta ar fi intrat într-o cameră de hotel și ar fi agresat sexual o femeie de 49 de ani. Imediat, aceasta a cerut ajutorul Poliției.

Faptele s-au petrecut în noaptea de 14 august iar bărbatul a  fost identificat în 16 august; acesta a fost reținut 24 de ore de către anchetatori, după ce aceștia i-au percheziționat casa și au găsit aici haine despre care există indicii că ar fi fost purtate în momentul săvârșirii faptei.

Aceștia au precizat pentru actualdecluj.ro că ușa camerei de hotel era închisă, dar neasigurată. E vorba de un hotel din centrul Clujului. În acest moment nu se știe dacă între victimă și agresor exista vreo relație profesională sau de rudenie, și se pare că agresorul nu era recidivist. Vom reveni cu informații.

”Poliția a fost sesizată în noaptea de 14 august de către o femeie, de 49 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce aceasta se afla cazată, în regim hotelier, în Cluj-Napoca, o persoană necunoscută ar fi pătruns în cameră și, prin constrângere, ar fi agresat-o sexual. Polițiștii au identificat autorul, iar în baza probatoriului administrat, față de acesta a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore. În cursul zilei de ieri, bărbatul a fost prezentat unei instanțe de judecată, care a emis un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile”, au arătat anchetatorii.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare