Închide

UPDATE: Circ fără seamăn după alegeri la Cluj: o primăriță PSD a dansat noaptea pe manele la poarta contracandidatei sale

ActualitatePoliticaTop News by Actual de Cluj - iun. 07, 2016 3 12479

VIDEO – mai jos:

Ce spune Primărița din Chinteni despre dansul pe manele și despre campania electorală:

Primărița Lucia Suciu susține că familia Manu s-a ocupat pe tot parcursul campaniei electorale numai cu dezinformări, jigniri și amenințări.  “De o lună de zile se plătesc articole denigratoare, la adresa mea, într-o publicație liberală. Eu am tăcut pentru că nu am vrut să dau amploare acestui scandal, dar modul în care doamna Manu continuă este sub orice critică. Vă spun că am fost chiar azi la un avocat să fac o plângere penală, pentru că așa nu se mai poate continua. Mie chiar îmi este frică pentru că domnul Manu este în stare de orice. El oricum are un istoric. A fost șef de post, dar pentru că a bătut niște oameni a fost mutat ajutor de șef de post într-o altă comună. Domnul acesta are niște arme”, spune Lucia Suciu. Mai mult, ea a precizat că în duminica alegerilor, familia Manu s-ar fi dus la Primărie să-l acuze pe șeful de post că este un “porc beat”: “Ne-am trezit cu echipaje de poliție la Primărie. Domnul Manu îl acuza pe șeful de post că este beat ca un porc și că e nevoie de etilotest. În loc să ducă șeful de post buletinele de vot, el a stat cu politia să facă testul de alcoolemie. Apoi au venit și au adus steaguri negre la Primărie. Permanent ne-au șicant”, susține Suciu. Ea nu a negat că se afla în filmulețul în care echipa ei de susținători dansează. “Este o tradiție, în Chinteni, ca după alegeri să facem un tur cu mașinile. Cântăm, bem o șampanie, darasta nu insemană că dansăm pe manele. Dar să știți că silueta care se vede în imagine, nu este a mea, cred că se vede și după număr de kilograme”.

Din 1844 de voturi exprimate pentru Primaria Chinteni, 74 au fost declarate nule. Lucia Suciu a castigat un nou mandat cu 1224 de voturi
Luciu Suciu a fost acuzată de fiica contracandidatei sale liberale că după ce s-au încheiat alegerile, s-ar fi dus să petreacă la poarta lor, dansând pe manele. 

 

Lupta electorală foarte strânsă pentru Primăria Chinteni s-a terminat în favoarea candidatei PSD, Lucia Suciu, aflată, deja pe la al patrulea mandat.  Liberalii au crezut, însă, până în ultimul moment că vor reuși să o detroneze pe Suciu, cu ajutorul candidatei lor, Maria Manu, localnică din Chinteni cu destul de vastă experiență în administrația locală. Oamenii din Chinteni spun că cele două femei s-au luptat cot la cot pentru a convinge electoratul din satele arondate să le dea votul. Liberalii spun că Luciua Suciu nu ar fi jucat corect, pentru că pe ultima sută de metri ar fi adus mai multe persoane să-și pună vize de flotant, pentru a putea vota în Chinteni. Asa se face că în final,  Suciu a ieșit în avans cu 400 de voturi. Ulterior, după numărătoarea voturilor, ea s-ar fi dus cu susținătorii săi la poarta contracandidatei sale, cu mașinile. Au deschis muzica și au început să danseze, pe manele. Printre susținătorii Luciei Suciu s-ar fi aflat și soția șefului de post. Mai jos aveți un filmuleț demonstrativ. Acesta a fost postat pe facebook de fiica Mariei Manu, candidată a PNL. Următorul comentariu a însoțit filmulețul:  Poliția municipiului Cluj nu se sesizează ? Deoarece poliția din Chinteni nu exista sau este subordonată primarului ( sefa ) ! ( pentru cine nu cunoaste, dansatoarele sunt insăşi primarița „sefa ” si sotia sefului de post care se manifesta ostentativ in fața casei contracandidatei ) Lupta este pierduta, dar nu si „războiul” !

3 comentarii

Scrie un comentariu