Închide

Cine vine la TedX de Cluj în mai

Actualitate by Actual de Cluj - apr. 21, 2015 0 545

20 de speakeri și 800 de participanţi sunt așteptați pentru opt ore de discursuri și schimburi de idei la ediția din mai a TEDxEroilor, au anunțat organizatorii. Tema aleasă: “Dare to Fail”.

„Pornind de la acest îndemn, dorim să explorăm faţetele unui subiect cu posibile conotaţii negative pentru mulţi dintre noi – subiectul eşecului, să împărtăşim experienţe, iar mai apoi, împreună, să îndrăznim să ne schimbăm perspectiva – dintr-una negativă într-una pozitivă, concentrându-ne pe curajul de a accepta eşecul ca fiind o parte firească a drumului către succes”, motivează organizatorii

Printre speakerii de anul acesta se numără Ionuţ Soleanicov – fondatorul Teach for Romania, Geta Dor Popescu – alpinistă profesionistă în vârstă de doar 11 ani, cu două recorduri mondiale în palmares, Cornel Hoza – fondatorul Beard Brothers, Andi Vanca – coordonatorul PR al Festivalului Electric Castle, Cristian Gog – iluzionist, Tudor Marcu – câştigător MasterChef România, Iulia Rugină – regizoare a peste 15 producţii, având o vastă experienţă profesională didactică, în regie şi scenaristică, Avram Manea – stomatolog şi inventator al unui implant dentar unic în lume. În această ediție apare osecţiune specială pentru vorbitori cu vârste cuprinse între 12 şi 25 de ani.

Evenimentul va avea loc în data de 9 mai 2015, la Casa de Cultură a Studenţilor, într-o sală cu o capacitate de peste 800 de locuri. Participarea la eveniment se va realiza pe baza unui bilet în valoare de 50 lei, achiziţionat până la data de 8 mai.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Tags

    Articole similare