Închide

Cine supraveghează alegerile parlamentare din Cluj

Administrație by Actual de Cluj - oct. 03, 2016 0 298

Încep pregătirile pentru alegerile parlamentare, în Cluj: administrativ acestea încep cu constituirea unui Birou Electoral Județean, care și-a început treaba de azi.

BEJ Cluj va fi condus ca la fiecare dintre ultimele alegeri – cu o excepție – de aceeași persoană: judecătoarea Monica Trofin. Locțiitorul acesteia e Simona Trestian iar din BEJ Cluj mai fac parte judecătoarea Anca Maria Groza și reprezentantul Autorității Electorale Permanente, Loredana Rusu. BEJ Cluj funcționează în sediul Palatului Administrativ din Cluj, în sala mică a acestuia, la fel ca la alegerile de până acum. Rolul acestuia e să înregistreze candidaturile, până la alegeri, să monitorizeze scrutinul și să soluționeze plângerile din ziua votării, și să valideze apoi rezultatul alegerilor.

Alegerile parlamentare au loc în 11 decembrie.

actualdecluj.ro a arătat recent cine e judecătorul care a supravegheat aproape toate alegerile din ultimii ani, în Cluj:

Cine e judecătorul care a ținut în frâu alegerile pentru președinte în Cluj

Citește alte știri despre alegerile parlamentare din decembrie:

Cine sunt candidații clujeni pentru alegerile din 11 decembrie

Liberalii clujeni, în febra așteptării. Cine îl înlocuiește pe Vasile Blaga și ce schimbări sunt preconizate pe lista candidaților pentru Parlament

Schimbări pe lista candidaților PNL Cluj, pentru alegerile parlamentare

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare