Închide

CFR, victorie palidă la Iași. Țucudean și-a salvat echipa în prelungiri

Sport by Catalin Suciu - feb. 24, 2019 0 135

Echipa clujeană arată rău, chiar dacă a renunțat la antrenorul Antonio Conceicao. La Iași clujenii au făcut un meci slab și s-au impus cu mult noroc în prelungirile meciului.

Pe un teren înghețat,  cele două formații au lăsat fotbalul la ședințele tehnice dinaintea partidei. Culio a luat un roșu cu atâta înverșunare încât a lăsat impresia că și-a dorit cu adevărat să fie eliminat. Avea un galben din primele minute, apoi a intrat direct pe glezna lui Cionac și l-a văzut pe al doilea, cu toate că intervenția putea fi sancționată direct cu cartonașul roșu. CFR a jucat în inferioritate din minutul 17, dar nici gazdele n-au strălucit.

Șuturile pe poartă au lipsit cu desăvârșire, ocaziile la fel. Ieșenii puteau primi penelty la intervenția lui Andrei Mureșan asupra lui Patrik Petre, dar centralul a lăsat jocul să continue. În prelungiri, Țucudean a marcat pentru o victorie nesperată.

Echipele de start:

Poli Iași: Peralta – L. Rus, Gardoș, Frăsinescu, Sin – Ov. Mihalache, Cioinac – Platini, P. Petre, Al. Zaharia – Garros
Rezerve: D. Rusu, Panțîru, Bosoi, Sanoh, Mihăescu, Burlacu, Nascimento
Antrenor: Flavius Stoican

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Lang, A. Mureșan, Camora – Djokovici, Bordeianu, Culio – Deac, V. Costache, Păun
Rezerve: Jesus Fernandez, Peteleu, Hoban, Moutinho, Petrila, Ioniță II, Țucudean
Antrenor: Alin Minteuan

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.