Închide

„U” Cluj a câștigat prima partidă oficială în 2019. Supergol marcat de Florescu!

Sport by Catalin Suciu - feb. 23, 2019 0 589

Echipa clujeană a debutat perfect în 2019 în campionat și s-a impus cu 2-0 în deplasare la Energeticianul, pe un teren greu.

Gazdele au condus debutul meciului, dar Universitatea a rezistat, iar apoi a ieșit la rampă George Florescu. Mijlocașul stundeților a marcat superb, de la 25 de metri, iar Universitatea a intrat în avantaj la pauză. În partea a doua clujenii s-au retras și au așteptat să lovească decisiv pentru a închide meciul. Intrat în teren, Mircea Axente a adus liniștea în prelungiri. 2-0, iar U Cluj își continuă parcursul spre Liga 1.

Etapa următoare, pe 2 martie, Universitatea va primi vizita formației Poli Timișoara.

Echipele de start:
Energeticianul: T. Axinte – Rob. Petre, Guiti, D. Lung (cpt.), Andr. Dragu – Cenaj, Cl. Petruş, Gunie, Maxin – Al. Petruş, Vl. Rusu

”U” Cluj: Dur Bozoancă – Căpuşă, Abrudan, I. Ursu – Coman, G. Florescu, Sepsi, Taub – Haţiegan, Gavra, Goga (cpt.)

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.