Închide

Minteuan: „Am contract pe viață cu CFR.” Cine e noul căpitan al clujenilor

Sport by Catalin Suciu - feb. 22, 2019 0 404

Alin Minteuan i-a luat locul lui Antonio Conceicao și va conduce echipa cel puțin la meciul din deplasare cu Poli Iași, partidă programată sâmbătă.

Fostul jucător al CFR-ului, apoi chiar și antrenor, spune că obiectivul formației clujene a rămas titlul.

”Situația e bună la echipă, suntem pe primul loc. E o nouă provocare pentru mine, sper să mă ridic la nivelul așteptărilor. Da este adevărat că a fost totul pe grabă, dar am avut totuși o săptămână la dispoziție. Eu oricum i-am urmărit și în alte jocuri și oarecum îi cunosc pe toți cei de la CFR. Va fi greu meciul cu Poli Iași dar vom face tot posibilul. E clar că obiectivul CFR-ului este să câștige campionatul. Probabil o zi, două au fost supărați jucătorii de demiterea antrenorului, pentru că te atașezi de un om, dar după îți trece și continui să muncești ca să îți atingi obiectivele. Eu am contract pe viață cu CFR Cluj. Sunt copilul CFR-ului, aici am crescut. Voi răspunde întotdeauna prezent când mi se va cere”, a declarat Minteuan.

Mario Camora, căpitanul CFR-ului, a fost înlocuit de conducere. Banderola va sta în perioada următoare la Ciprian Deac, un alt veteran al feroviarilor.

”Este o decizie care s-a luat cu fotbaliștIi, cu staff-ul admnistrativ și chiar și eu am fost implicat. Normal că a fost supărat Camora. Am stat de vorbă cu el și i-am spus că el este un căpitan oricum. Probabil Deac va fi noul căpitan până când se vor lămuri lucrurile. Deci, avem un nou căpitan. Vom vedea pe viitor ce va fi”, a adăugat Minteuan.

Poli Iași – CFR Cluj se joacă sâmbătă de la ora 20:00.

foto: gsp.ro.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.