Închide

CFR a renunțat la un atacant. Vârful a semnat deja cu Viitorul lui Hagi

Sport by Catalin Suciu - feb. 25, 2019 0 118

Cristi Bud a semnat cu formația clujeană, iar CFR-ul a renunțat la un alt atacant. Este vorba de George Ganea, fiul fostului internațional Ionel Ganea.

George Ganea s-a înțeles deja cu Viitorul și va evolua în perioada următoare la formația lui Hagi. Fiul fostului internațional român semnase de câteva luni cu CFR, dar n-a reușit să joace decât în anumite meciuri, pe final. Ganea jr. era unul dintre tinerii căruia fostul antrenor Antonio Conceicao voia să-i acorde o mai mare importanță din sezonul următor, dar portughezul a fost demis.

La Viitorul, George Ganea va avea șansa să evolueze mai mult, mai ales că trupa lui Hagi n-a mai înscris de șapte partide, fiind într-o criză acută în compartimentul ofensiv.

Î

  • author photo two

    Catalin Suciu

    Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu