Închide

CFR, la un singur punct de titlu. Trupa clujeană a învins-o categoric pe Astra și e campioană dacă nu pierde etapa viitoare

SportTop News by Catalin Suciu - mai 07, 2019 0 180

Echipa din Gruia e aproape de o premieră: al doilea titlu consecutiv. CFR Cluj are cinci puncte avans față de FCSB cu două etape înainte de final și poate sărbători etapa următoare, acasă, când primește vizita Universității Craiova.

Cristi Manea a lovit bara după doar patru minute și anunța clar intențiile campioanei. Cum FCSB câștigase la Craiova, CFR Cluj era nevoită să câștige la Giurgiu pentru a-și menține distanța în clasament. Omrani a profitat apoi de o greșeală mare în defensiva Astrei și a deschis scorul (15). Clujenii s-au retras până la pauză, apoi au lovit din nou. Djokovic a marcat cu capul, după centrarea lui Culio (59), iar jocul părea jucat. Lullaku a înscris din penalty, dar până la final CFR-ul a mai punctat de trei roi. Djokovic a reușit dubla, Bejan a înscris în propria poartă, iar Hoban a marcat cu șut de la 25 de metri, fără nici o șansă pentru portar.

5-1, iar CFR trebuie să nu piardă acasă cu Universitatea Craiova și e campioană. Ar fi al doilea titlu consecutiv și al cincilea din istoria clubului.

ASTRA – CFR Cluj 1-5

Au marcat: Llullaku ’65 p. / Omrani ’15, Djokovic ’59, ’73, Bejan ’80 ag., Hoban ’87

Astra: Miguel Santos – Dima, Cestor, Bejan, Radunovic – Biceanu, Moise, Roșu – Gheorghe, Alibec, Balaure

Rezerve: Lazar, Begue, Pires, Daogari, Llullaku, Hambo

Antrenor: Costel Enache

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Vinicius, Boli, Camora – Djokovic, Bordeianu, Culio – Deac, Omrani, Costache

Rezerve: Collado, Peteleu, A. Mureșan, Hoban, Itu, Păun, Țucudean

Antrenor: Dan Petrescu

foto: gsp.ro.

 

 • author photo two

  Catalin Suciu

  Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

  Nici un comentariu

  Scrie un comentariu

  Articole similare