Închide

CFR Cluj, învinsă de Astana în preliminariile Ligii Campionilor

SportTop News by Catalin Suciu - iul. 09, 2019 0 183

Echipa lui Dan Petrescu a început prost campania de calificare în Liga Campionilor și se întoarce învinsă din Kazahstan.CFR a pierdut la limită, 0-1, dar poate întoarce calificarea la Cluj.

Campioana a început mai bine meciul, a controlat partida, dar Culio a ratat cea mai mare ocazie după 10 minute, când, scăpat singur, a șutat prost, pe lângă poartă. Defensiva lui Petrescu a funcționat, CFR a continuat să preseze, dar apoi gazdele au ieșit la joc. Arlauskis a fost nesigur și a ieșit pe sub mingi total aiurea, iar gazdele au bifat primele ocazii.  Rotariu, atacantul român de la Astana a luftat incredibil dintr-o poziţie excelentă în urma unui corner bătut de pe stânga. Apărarea clujenilor s-a clătinat tot mai tare, în timp ce Astana și-a făcut jocul său, cu multe centrări și mingi aruncate în față.

CFR și-a revenit și a fost periculoasă prin Omrani, în special, dar francezul n-a fost precis la finalizare. Pe fondul jocului bun al campioanei României, gazdele au marcat prin Postnikov. Final de meci, 1-0, iar Astana e favorită la calificare.

Returul e programat pe 17 iulie la Cluj, iar câștigătoarea acestei duble manșe va juca împotriva echipei israeliene Hapoel Tel-Aviv.

 

Astana: Eric – Rukavina, Postnikov, Simunovic, Beysebekov – Logvinenko – Tomasov, Maevski, Sigurjonsson, Murtazayev – Rotariu

Rezerve: Mokin, Muzhikov, Mubele, Pertsukh, Janga, Shomko, Khizhnichenko

Antrenor: Roman Grygorchuk

CFR Cluj: Arlauskis – Susic, Burcă, Vinicius, Camora – Culio, Hoban, Bordeianu – Deac, Omrani, Ad. Păun

Rezrve: Vâtcă, Sylla, Luis Aurelio, Mureșan, Peteleu, Rondon, Mailat

Antrenor: Dan Petrescu

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.