Închide

CFR Cluj ar putea băga juniorii la meciul cu Chiajna. Președintele Iuliu Mureșan ia în calcul demisia!

Recomandarea redacțieiSport by Catalin Suciu - apr. 30, 2014 0 252

foto: gsp.ro

foto: gsp.ro

Titularii CFR-ului protestează după ce nu și-au primit ultimele trei salarii și amenință că nu vor intra pe teren la partida din etapa următoare cu Concordia Chiajna. Președintele clubului, Iuliu Mureșan, a anunțat că ia în calcul retragerea din conducerea formație „feroviare”.

Vestiarul fostei campioane stă pe un butoi de pulbere, după ce fotbaliștii nu și-au mai primit ultimele salarii.  Jucătorii au refuzat astăzi să se antreneze, a anunțat stiridesport.ro.  Mai mult, aceștia vor să boicoteze partida cu Chiajna, amenințând că nu vor intra pe teren. Cum Paszkany nu mai vrea să vireze în conturi nici un ban,  e greu de crezut că situația s-ar putea remedia. În aceste condiții, CFR ar putea alinia o echipă alcătuită în mare parte din juniori.

Mai mult, președintele clubului, Iuliu Mureșan, a dezvăluit că ia în calcul retragerea din conducere după 13 ani petrecuți în Gruia.

„E o situaţie grea,  cea mai dificilă situaţie din ultimii 13 ani şi am luat şi iau în considerare chiar să mă retrag în cazul în care nu vom mai reuşi aceleaşi performanţe. Nu rămân la o echipă care se luptă pentru locul 7. Ca şi măsură de precauţie, am decis să legitimăm 14 juniori ai clubului care vor avea drept de joc din acest meci, cu Concordia. Vom încerca din sezonul viitor să ne întărim cu jucători mai puţin cunoscuţi, chiar şi din liga a doua. Dintre jucătorii aflaţi la final de contract probabil că le vom prelungi contractele la unul, maxim doi dintre aceştia”, a spus președintele CFR-ului.

Partida dintre CFR Cluj și Concordia Chiajna este programată vineri, de la ora 21:00 , pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Gruia.

 

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.