Închide

Cel mai vizitat obiectiv turistic din județul Cluj a fost vizitat și de Nicolas Cage, starul american venit la TIFF

Actualitate by Catalin Suciu - iun. 02, 2019 0 204

Salina Turda a înregistrat anul trecut un număr record de turişti, de aproape 690.000, numărul acestora apropiindu-se de populaţia judeţului Cluj, care depăşeşte 730.000 de persoane. E cel mai vizitat obiectiv turistic din Cluj, iar la Turda a ajuns sâmbătă și actorul american Nicolas Cage.

Invitat la TIFF, unde a fost premiat pentru întreaga carieră, Cage a bifat mai multe locuri atât din Cluj cât și din apropiere. S-a întâlnit cu Irina Margareta Nistor, a vizitat Conacul Secuiesc din Rîmetea, unde a gustat mâncare tradițională românească și n-a trecut cu vederea nici Salina Turda.

Actorul însoțit de mai mulți organizatori TIFF a coborât sub pământ pentru a vedea unul dintre cele mai impresionante obiective turistice din Transilvania.

Duminică, starul din Face/OFF sau Living Las Vegas s-a întâlnit și cu publicul din Cluj (DETALII)

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.
  • Articole similare