Închide

Cel mai nou film al lui Cristian Mungiu, R.M.N., prezentat la ediția din acest an a prestigiosului festival de film de la Cannes, are proiecție specială la Cluj la … rampa de gunoi, sunt invitați și sutele de srilankezi care lucrează în Jucu

Actualitate by Actual de Cluj - iun. 07, 2022 0 245

Cel mai nou film al lui Cristian Mungiu, R.M.N., prezentat la ediția din acest an a prestigiosului festival de film de la Cannes, are proiecție specială la Cluj la … rampa de gunoi, sunt invitați și sutele de srilankezi care lucrează în Jucu.

Proiecția de la groapa de gunoi Pata Rât, de la colonia de pe fosta stradă Coastei, e gratuită și are loc sâmbătă la ora 22. La locul proiecției se ajunge pe Calea Someșeni – strada Platanilor, apoi la stânga după hala ADI dezafectată. După proiecție va avea loc o discuție cu echipa de realizatori a filmului. La proiecție sunt invitați și muncitorii srilankezi, peste teri sute, care lucrează în Jucu, dar și cei peste 50 care lucrează pe șantierele Clujului. „O să vină câțiva actori, din echipa de producție, și încercăm să-l aducem și pe Mungiu prin zoom”, spune pentru actualdecluj.ro organizatorul Istvan Szacacs.

Filmul a fost proiectat în prezența echipei, inclusiv a regizorului Cristian Mungiu, sâmbăta trecută la cinematografele Arta și Victoria.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare