Închide

Cel mai important eveniment din Transilvania dedicat jurnaliștilor, Gala Presei Clujene, transmis online vineri

Uncategorized by Actual de Cluj - nov. 25, 2020 0 70

Cel mai important eveniment din Transilvania dedicat jurnaliștilor, Gala Presei Clujene, va putea fi urmărit online din întreaga lume, pentru prima dată în cei cinci ani de existență ai acestui eveniment organizat la Cluj, singurul de gen din toată țara, exceptând Capitala.

Astfel, Gala Presei Clujene va putea fi urmărită online vineri, 27 noiembrie, începând cu ora 18, pe pagina de Facebook ”Asociația Profesioniștilor din Presă-Cluj (APPC) Cluj”, transmite asociația ziariștilor din CLuj. Este a cincea ediție a acestui eveniment iar APPC anunță că decernează 15 premii pentru cele mai valoroase articole scrise de jurnaliștii clujeni în ultima vreme. În competiție au intrat și ziariști din întreaga țară pentru cele două premii sponsorizate de Ambasada Germaniei.

Asociația ziariștilor din Cluj împlinește în acest an 15 ani și e una dintre puținele asociații de profil din țară. Cu această ocazie APPC lansează o ediție aniversară a Anuarului Presei Clujene, care reunește într-un volum cele mai reușite articole de presă ale ultimului an, dar în acest an, ca excepție, reunește articole publicate în ultimii 15 ani.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu