Închide

Cea mai ridicată incidență a infecției cu coronavirus din Cluj se înregistrează azi în Florești, cea mai mare comună din țară, cu peste 1.800 de cazuri active

SănătateTop News by Actual de Cluj - feb. 07, 2022 0 131

Cea mai ridicată incidență a infecției cu coronavirus din Cluj se înregistrează azi în Florești, cea mai mare comună din țară, cu peste 1.800 de cazuri active.
E vorba de o incidență de 37,75 cazuri la mia de locuitori astăzi după cum arată datele Direcției de Sănătate Publică, cea mai ridicată din județul Cluj care are la rândul său printre cele mai ridicate rate de infectare din țară, dar considerabil sub cea înregistrată în Florești. Astfel, azi incidența în Cluj a ajuns la 28,43 cazuri la mie, în vreme ce în Florești incidența e de 37,75 la mie azi.
În cea mai mare comună din țară, care numără azi peste 57.700 de rezidenți, numărul cazurilor active de infecție cu coronavirus ajunge azi la peste 1.800, mai exact 1.835. Sunt cele mai multe cazuri de infecție înregistrate într-o unitate administrativ-teritorială din județ, după Cluj-Napoca, la mare distanță de orice altă comună și considerabil mai ridicat decât orașele din județ – 1.300 de cazuri active în Dej, 800 în Gherla, o mie în Turda și cinci sute în Câmpia Turzii, în vreme ce în Huedin sunt înregistrate doar o sută de cazuri active de infecție, astăzi.
Să menționăm, în județ sunt înregistrate azi în total peste 21.400 de cazuri de infecție depistate în ultimele două săptămâni.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare