Închide

Ce muzee din Cluj-Napoca se pot vizita în 14 mai până la miezul nopții

AdministrațieCultură by Actual de Cluj - mai 13, 2022 0 704

Muzeele, centrele culturale și galeriile universităților din Cluj-Napoca vor fi deschise până în miez de noapte, în 14 mai 2022, cu ocazia celebrării Nopții Europene a Muzeelor. Evenimentul este coordonat la nivel local de Centrul de Cultură Urbană al Primăriei.

Locații sunt următoarele: Muzeul de Arta Cluj-NapocaMuzeul Național de Istorie a TransilvanieiMuzeul Mitropoliei ClujuluiMuzeul Etnografic al TransilvanieiCasino Centrul de Cultura UrbanaTurnul Croitorilor Centru de Cultură Urbană ClujUniversitatea de Artă şi Design din Cluj-Napoca / UADInstitut français de Cluj, Centrul de Interes, Muzeele de la Universitatea Babeş-BolyaiMuzeul Zoologic – UBB, Cluj-Napoca Vivariul UBB Cluj-NapocaUBB – Sala Liviu VladInstitutul de Iudaistică și Istorie Evreiască Dr. Moshe CarmillyMuzeul de Paleontologie-Stratigrafie UBB, Cluj-NapocaMuzeul de Mineralogie UBBMuzeul de Istorie al Universității Babeș BolyaiMuzeul Memorial David Prodan UBBMuzeul Alexandru Duma, Muzeele de la USAMV Cluj-Napoca: Complexul Acvaristic USAMV Cluj-Napoca și Muzeul de anatomie animală comparată și ISU Cluj.

Rețeaua Națională a Muzeelor din România este partenerul oficial al evenimentului la nivel internațional și coordonează organizarea acestuia în România și promovarea sa.

Evenimentul Noaptea Muzeelor este coordonat la nivel local de Centrul de Cultură Urbană al Primăriei municipiului Cluj-Napoca.

Broșura cu toate locațiile de mai sus poate fi accesată pe site-ul Primăriei – AICI.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu