Închide

Ce mai cumpără primăria: zece baloane pe cap de polițist local

Actualitate by Actual de Cluj - apr. 29, 2015 0 466

Primăria va cumpăra și anul acesta baloane pentru acțiunea Iubesc Clujul Curat organizată de Direcția Poliția Locală. Achiziația este estimată la 9000 de lei.

Per total se vor cumpăra 2000 de baloane, la pachet cu serviciile de uflare a acestora cu heliu. Ofertele se depun până în 5 mai. Baloanele sunt destinate acțiunii anuale derulate de poliția locală – concursul Iubesc Clujul Curat pentru școlile clujene. Mai precis baloanele vor fi lansate în 1 iunie după ce în Parcul Central va avea loca Marșul Curățeniei și premierea câștigătorilor concursului.

Anul trecut, polițiștii locali au purtat cu mândrie baloanele colorate, manifest pentru un oraș mai curat.

Proiectul Iubesc Clujul Curat este menit să promoveze în rândul elevilor clujeni spiritul civic de respect faţă de mediul înconjurător, utilizând puterea exemplului dat chiar de către tineri. Fiecare unitate şcolară care se înscrie în competiţie desemnează un grup de elevi – în general membri ai clubului eco al şcolii – pentru a asigura activităţi de întreţinere a spaţiilor din jurul şcolii sau a unui perimetru prestabilit şi asumat de către instituţie spre a-l îngriji.

CITEȘTE ȘI

VIDEO Marș cu premii pentru un Cluj Curat

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare