Închide

Caz dramatic pentru un jucător de 20 de ani de la U Cluj. Dat afară de club, e forțat să se lase

Sport by Catalin Suciu - ian. 30, 2016 0 2034

Fotbalistul a fost dat afară de Universitatea, și-a găsit o altă echipă, dar nu poate semna contractul.

Cornel Coc a părăsit-o pe U după un  conflict în care au mai fost implicați Răzvan Dulap și Florin Cordoș, fiind dat afară de conducere. Contractul i-a fost reziliat unilateral.

Recent, fundașul stânga a dat probe de joc la Dunărea Călărași, lidera seriei 1 din liga a doua, s-a înțeles în privința contractului, doar că mutarea a căzut în ultimul moment. Motivul ține de grila de formare a jucătorului.  Și explică fotbalistul. „Ne-am înțeles la bani, la tot și pe când am mers la București ca să se înregistreze contractul, nu s-a mai putut face nimic. Universitatea mi-a activat grila de formare și nu pot semna cu nicicun club profesionist decât dacă se achita acești bani. E vorba de aproximativ 35.000 de lei. Cine să plătească acești bani pe mine? Nu se dau bani nicăieri. Eu acum stau și nu joc, nu pot juca. E trist, nu vreau să mă retrag la 20 de ani. Cine să mă ia ? Cine plătește în România? De la 10 la 20 de ani am jucat la U Cluj și-acum sunt pe drumuri. Dacă nu joc, ce să mă fac?Mă las…”, a povestit jucătorul pentru actualdecluj.ro.

Acesta a încercat să-i înduplece pe șefii Universității, însă clubul i-a transmis, ferm, că nu se pune problema să se renunțe la grilă. „Am vorbit doar cu Valentin Iordănescu. Mi-a spus să-mi caut o echipă care să achite banii. Atât.”

Cornel Coc a fost dat afară în luna octombrie a anului trecut , alături de Răzvan Dulap, după ce l-ar fi agresat pe colegul Florin Cordoș.

foto: Cornel Coc, pagina facebook

CITEȘTE ȘI: ANALIZĂ Mai vrei să te faci fotbalist? Realitatea tristă a sportivilor din zilele noastre

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare