Închide

U BT Cluj, în formă maximă. Baschetul clujean se îndreaptă spre un nou titlu: „Dykes a fost sclipitor!”

SportTop News by Catalin Suciu - ian. 31, 2016 1 381

U BT  e printre puținele echipe din Cluj care joacă cu casa închisă.  O performanță, dacă ne raportăm la întreg sportul clujean.

Baschetbaliștii își continuă turul de forță în Liga Națională , învingând sâmbătă Energia Târgu Jiu, cu 82-75 (24-18, 17-23, 25-13, 16-21), după un joc pe care l-au controlat în marea majoritate a timpului. Dykes a fost din nou cel mai bun marcator, având o evoluție , pe alocuri, sclipitoare. 29 de puncte a reușit americanul , spectacolul fiind la loc de cinste.

Iar publicul a fost la înălțime! Meciul s-a jucat cu casa închisă, toate biletele epuizându-se cu 30 de minute înainte de start. 2850 de spectatori au au luat loc în Sala Sporturilor „Horia Demian”. U BT Cluj e pe locul secund în sezonul regulat, cu 31 de puncte, la un punct distanță de BC Târgu Mureș , însă cu un joc în minus.

”Fiecare meci este important și fiecare victorie este importantă în această fază, pentru ocuparea unei poziții cât mai bune. Ne bucurăm pentru această victorie, însă nu suntem fericiți pentru ultimul sfert, mai degrabă ultimele trei minute, când ne-am văzut câștigători și mie nu îmi place acest lucru, consider că este o lipsă de profesionalism. Am reușit să oprim ofensiva lor, în special în sfertul al treilea și faptul că nu au reușit să înscrie puncte ușoare a fost important. Cred că sfertul al treilea a fost cheia meciului și, desigur, evoluția pe alocuri sclipitoare a lui Kyndall Dykes. Pentru noi, este foarte important în acest moment să câștigăm fiecare meci, dar ne interesează la fel de mult jocul nostru, vrem ca fiecare jucător să știe, să simtă care îi este locul în echipă”, a declarat după meci antrenorul Marcel Țenter, potrivit u-bt.ro.

foto: u-bt.ro/ Melinda NAGY

O galerie foto se poate accesa AICI

CITEȘTE ȘI: Inelul lui Dykes! Povestea fascinantă a celui mai spectaculos baschetbalist din România

Un comentariu

  1. Ce titlu fortat si neinspirat!!! Domnule Suciu… poti sa termini sezonul regulat pe locul 1, dar sa nu ajungi in finala mare… stiai? In play-off se ia totul de la zero… asa ca titluri de genul asta sa dai daca ajungem in ultimul act (finala mare). Daca ….

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.