Închide

Care-s cele 26 străzi din centru unde parcarea este mai scumpă de săptămâna următoare

ActualitateAdministrație by Actual de Cluj - dec. 27, 2016 0 1306

Tarifele la parcările publice cu plata orară din zona centrală se majorează începând de săptămâna viitoare, a anunțat primăria clujeană. Pe 26 de artere din zona centrală, timpul de parcare e limitat la 3 ore, iar pentru o oră de parcare se va plăti, de săptămâna următoare, 4 lei.

Noile tarife de parcare se vor aplica doar pe 26 de străzi, toate din zona centrală (zona I): Baba Novac, Bolyai, E. de Martonne, Emil Isac, Eroilor, I.C. Brătianu, I. Maniu, M. Kogălniceanu, O. Petrovici, P-ța Unirii (inclusiv parkingul cu bariere), S. Micu, St. O. Iosif, H. Oberth, Universității, V. Fulicea, C. Daicoviciu, Paul Chinezu, V. Alecsandri, Brassai, David Ferenc, Emil Zola, Gaal Gabor, Tipografiei, Cotită, Sindicatelor, F.D. Roosevelt. În celelalte zone ale orașului tarifele de parcare/garaje rămân neschimbate.

sursa: primariaclunapoca.ro

sursa: primariaclunapoca.ro

Pe lângă creșterea tarifelor parcărilor din zona centrală, nu se vor elobera nici abonamentele de pe străzile aferente zonei tarifare I, cu excepția abonamentelor pentru riverani persoane fizice.

Potrivit primăriei, începând de marți, 3 ianuarie 2017, se pot depune și solicitări pentru eliberarea abonamentelor de parcare, în timp ce taxa abonamentelor de parcare se poate achita începând de joi, 5 ianuarie 2017 și până la sfârșitul lunii martie 2017.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu